Restylane®Kysse™ – en läppfiller som får din partner att vilja kyssa dig mer

Restylane®Kysse™ – en läppfiller som får din partner att vilja kyssa dig mer

I dag är det mycket enkelt att göra läpparna vackrare och fylligare med en läppfiller. En läppförstoring är givetvis något du gör för din egen skull, men självklart vill du även att din partner ska gilla hur dina läppar ser ut och känns efter behandlingen. Kan en läppfiller göra dina läppar ännu mer kyssvänliga – enligt din partner?

 

Test av kyssvänligheten hos Restylane Kysse

Restylande Kysse är en läppfiller vars kyssvänlighet har testats i en klinisk studie.1 Restylane Kysse har utvecklats för att skapa perfekta, fylliga läppar. Restylane Kysse består av en hyaluronsyragel (läs mer nedan) som är mjuk och spänstig så att dina läppar ser naturliga ut i rörelse och känns naturliga och kyssvänliga. Men Restylane Kysse är precis så mjukt att läpparna behåller en lagom plutig fyllighet även efter en tid.

I den kliniska studien fick inte bara deltagarna själva utan även deras partners bedöma kyssvänligheten efter behandling med läppinjektion med Restylane Kysse. Deltagarna fick poängsätta följande kyssvänlighetsaspekter 8 veckor efter behandlingen:

Deltagare

 • Resultat av läppbehandling
 • Kyssvänlighet
 • Läpparna ser naturliga ut
 • Mjuk, sensuell känsla
 • Kommentarer från partner
 • Känner sig mer attraktiv


Partners

 • Attraktion till partnern jämför med före
 • Utseende på partnerns läppar
 • Partnerns läppar känns mer kyssvänliga och naturliga
 • Kyssa partnern
 • Vill kyssa partnern oftare

 

Resultatet av studien av kyssvänlighet

Som du kan se på bilden uppskattade både deltagarna och deras partners hur läpparna såg ut och kändes efter behandlingen. 98 % av deltagarna var t.ex. nöjda eller mycket nöjda med läpparnas kyssvänlighet. Och 73 % av partners instämde i att läpparna kändes mer kyssvänliga och naturliga.

 

 

Bild: Deltagares och partners nöjdhet (kyssvänlighet)1

 

Studien visade också att majoriteten av partners ville kyssas mer! Dessutom tyckte de att det kändes mer sensuellt att kyssa partnern.

När det gäller säkerhet var inga behandlingsrelaterade biverkningar allvarliga, 96 % var lindriga och medianvärdet för tiden det tog för dem att gå över var 2,5 dagar. Med andra ord tolererades behandlingen med Restylane Kysse väl.

Det här visar att du får attraktiva och kyssvänliga läppar efter behandlingen med Restylane Kysse, även enligt din partner.

Kom ihåg! Vänd dig alltid till kvalificerad vårdpersonal som har lämplig utbildning för att utföra behandlingen. Använd Restylane Clinic Finder för att hitta en kvalificerad behandlare nära dig.

 
Visste du?

Nästan alla fillers på marknaden är baserade på hyaluronsyra. Hyaluronsyra är ett naturligt ämne med hög vattenbindande förmåga. Därför bidrar hyaluronsyra till att hålla kroppens vävnader mjuka, spänstiga och fuktmättade.

Hyaluronsyran i kroppen bildas och bryts ner snabbt, på bara en eller ett par dagar. En filler är däremot baserad på hyaluronsyragel som har modifierats lätt för att hålla i flera månader eller till och med upp till två år eller längre.

Fillergeler har olika egenskaper. Vissa är mjuka och spänstiga och lämpar sig för att ge fyllighet åt rörliga delar av ansiktet, som kinder och läppar. Andra geler är fastare och lämpar sig bättre för att göra exempelvis näsryggen och käklinjen finare och fastare. Det är viktigt att använda rätt typ av filler i olika delar av ansiktet för att du ska få önskat resultat.
 


Referenser:

 1. Nikolis A., Bertucci V., Solish N.; Post-marketing study to evaluate lip enhancement, naturalness and both partner and subject satisfaction after treatment with HARK; Poster presented at IMCAS, France, Feb 2020.