14 dagar av läppar

julia-front.jpg

14 dagar av läppar

Julia berättar ofiltrerat hur det är att göra läppfillers


Det är svårt att föreställa sig hur det är att behandla sina läppar för första gången med fillers. Många är rädda för att det ska göra ont eller att det ska se onaturligt ut. Julia Löfgren har haft samma funderingar och farhågar och vill dela med sig om sin upplevelse. Hon har dokumenterat sina första 14 dagar efter sin läppbehandling. Hon blev behandlad av läppexperten, Sara Hosseinbor på SQIN, med läppprodukten, Restylane®Kysse™.

Följ med Julias läppfillerresa.
 

Dag 1:

Morgon: På väg till kliniken - riktigt taggad på att få nya läppar! Vill inte ha stora och har tidigare tyckt att stora läppar inte passar mig. Jag vill helst förförina det jag redan har. Vill absolut inte ha ojämna feta bollar till läppar! 

Efteråt: Wow, vilket mottagande! Vi fyllde konturerna och jämnade ut läpparna. Underläppen ville jag ha lika stor som överläppen då den är mycket större. Det gjorde inte så ont men stack så klart till lite. Resultat var snyggt redan direkt efter. Jag tycker att min mun går lite nedåt i vanliga fall men nu ser jag för första gången glad ut! Kul!

julia1.png

Julias egen bild

 

Kväll: Nu har läpparna svällt och jag ser rätt rolig ut. Det ser nästan ut som jag har två bananer istället för läppar. Det svider och jag kan inte anstränga mig vid prat då det stramar. Kan inte riktigt äta mat så jag dricker den. Ser framemot när svullnaden gått ner.

 

julia2.png

Julias egen bild
 

Dag 2: 

Svullnaden har redan gått ner jättemycket. Jag har fått lite blåmärken vilket var väntade. Känns fortfarande stramt och därför gör lite ont att prata.

 

Dag 3:

Smärtan är helt borta nu förutom i mungiporna. Det känns som att det är små bollar där vilket är lite konstigt. Samt nu har jag blåmärke ovanför läppen men det känns inte och det går att sminka över. Nu har jag blivit storleksblind och tycker att ”allt har försvunnit”. Men det har det nog inte gjort…  

julia3.png

Julias egen bild

 

Dag 4:

Vad mycket en natt kan göra –smärtan är borta och nästan alla blåmärken! Nu börjar äntligen mina läppar kännas som mina egna. Jag haft läppstift nu och ingen märker att jag gjort läpparna för att det ser så naturligt ut.

 

Dag 5:

Läpparna känns lite torra idag, det måste vara läkningen från småhålen av sprutan. Jag glider runt utan munskydd när läget passar och känner mig riktigt snygg. Formen är verkligen helt otrolig! Lite blåmärken kvar men knappt märkbart.

julia4.png

Julias egen bild

 

Dag 6:

Några små, små blåmärken kvar. Känns som att svullnaden gått ner så pass mycket att det inte kan gå ner mer. Vill helst inte de ska det eftersom jag gillar verkligen formen och storleken nu.

 

Dag 7-8:

Läpparna har fått en rosa och fin färg, oklart varför.  Fylliga och fina! Allt blått är verkligen borta nu och jag ser ingen skillnad på förvandlingen längre. Wow - vilka läppar!

julia5.png

Julias egen bild

 

Dag 14:

Nu har det gått 14 dagar. Jag är verkligen supernöjd med läpparna och skulle kunna tänka mig göra om det framöver. De ser naturliga ut men fylligare och mer väldefinierade. Precis som jag ville ha dom.

julia6.png

 

Disclaimer: Detta är en individuell patients berättelse. Allas upplevelser är olika när det gäller injektionsbehandlingar. Därför kan din upplevelse vara något helt annorlunda.