Vad vill du göra?

Uttryck dig själv med Galdermas exklusiva kollektion av estetiska behandlingar

Skönhet har många ansikten och de egenskaper som gör dig unik är samma egenskaper som gör dig vacker. Galdermas estetiksortiment erbjuder holistiska behandlingssätt för att uppnå resultat med naturligt utseende som är i harmoni med varje individ.¹

Förståelse för dina skönhetsmål

Galderma vill göra det möjligt för varje individ att uppnå sina personliga skönhetsmål. Människors skönhetsmål varierar från att framhäva ansiktsdrag, definition och konturer i områden som läppar, kindben, näsa och käke, till att återskapa ett mer ungdomligt utseende och motverka ålderstecken. I denna video beskriver den estetiska läkaren Michela Zazzaron från Italien det ansvar läkare har i och med att de kan påverka hur kunden uppfattar sitt eget utseende.
Individanpassade behandlingar
Galderma erbjuder ett brett sortiment av behandlingar som kan anpassas för att uppfylla varje individs skönhetsmål. Vi samarbetar endast med läkare, sjuksköterskor och tandläkare som respekterar och strävar efter att förstå kundernas personliga skönhetsmål. I denna video pratar plastikkirurgen Chris Surek från USA om olika aspekter av skönhet och varför individuella bedömningar och val av rätt produkter är avgörande för att uppnå bästa möjliga resultat.
VÅRT PRODUKTSORTIMENT
Galderma har utvecklat ett brett produktsortiment som fungerar i harmoni för uppnå ultimata resultat.
Refine
REFINE
Framhäv dina ansiktsdrag genom att lyfta och forma konturer, fylla i linjer och rynkor och skapa naturlig volym.
Refresh
REFRESH
Vitalisera huden inifrån med en djupverkande fuktboost för ett fräscht och strålande utseende med långvarigt resultat.
Sculptra

RENEW

Förnya hudens struktur med en kollagenaktivator som gradvis bygger grunden för en ungdomligare och fastare version av dig.

DET BREDASTE SORTIMENTET AV INJEKTIONS- BEHANDLINGAR

Över 85 miljoner behandlingar i hela världen2

20+ års erfarenhet av estetiska behandlingar3

REFERENSER:

  1. Carruthers j et al. Plast reconstr surg 2008;121(5):5s–30s.; Cartier h et al. Poster presented at imcas 2018.; Molina b et al. Dermatol surg 2015;41 suppl 1:s32–32.
  2. Data on file (MA-39680).; Data on file (MA-40221).; Data on file (MA-39613).
  3. Data on file (MA-39680).